8/3/2022

Amazon Prime, God of War'u Sony ile birlikte dizi olarak getirmeyi planlıyor.

Amazon Prime Video'nun, God of War oyunlarına dayalı bir canlı aksiyon dizisi geliştirmek için Sony ile görüşüyor.

Dizinin başında The Expanse'in baş yapımcıları Mark Fergus ve Hawk Otsby ile The Wheel of Time'ın baş yapımcısı Rafe Judkins'in olması bekleniyor. Deadline, Sony Pictures Television ve PlayStation Productions'ın da sürece dahil olacağını söylüyor.

Şovun öncülüyle ilgili ayrıntılar hala seyrek, ancak televizyon uyarlaması gerçekleşirse, yapımcıların ele alması gereken çok şey olacak. God of War'ın yarı tanrı Kratos olarak oynadığınız ayrıntılı Yunan esinli tarihi, 2005'te PlayStation 2'nin ilk oyununun piyasaya sürülmesiyle başlıyor. Seri şimdi sekizinci bölümü olan God of War: Ragnarok'ta bekleniyor. bu yıl bir ara ve ayarını Midgard'ın İskandinav krallığına dönüştürdü.

Sony, en popüler oyunlarından bazılarını TV ve filme uyarlamak için çeşitli anlaşmalar yaptı. Ve tüm bu yeni içeriği tek bir yerde izlemek istiyorsanız, hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Sony, kısa süre önce Twisted Metal on Peacock'un canlı aksiyon yeniden çevrimi için imza attı. Ayrıca, The Last of Us'ın HBO'ya özel bir uyarlaması olan John Wick'in arkasındaki aynı yönetmenin yaklaşan Ghost of Tsushima filmi ve tabii ki, Tom Holland'ın oynadığı ve oldukça karışık eleştiriler alan yeni çıkan Uncharted filmi var.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler