13/7/2021

Android 12, oyunları indirirken oynamanıza izin veriyor

Google, Pazartesi günü yaklaşan Android 12 güncellemesi için büyük bir yeni özelliği duyuruyor: Oyunları indirirken oynayabileceksiniz.

Özellikle büyük oyunlar için bu çok faydalı olabilir, çünkü bir oyuna atlamak ve oynamaya başlamak için uzun süre beklemek zorunda kalmayacağınız anlamına geliyor.

Google tarafından paylaşılan aşağıdaki GIF'de bir oyuna ne kadar hızlı girebileceğinize dair bir fikir edinebilirsiniz. En azından bu durumda fark oldukça belirgin ve Google şimdiden "oyunların en az 2 kat daha hızlı açılmaya hazır olduğunu gördüğünü" söylüyor.

Bu özellik, Play Asset Delivery sistemini kullanan oyunlarda çalışıcak. Bunu yaparlarsa, geliştiricilerin Google'a göre özelliği açmak için herhangi ekstra bir şey yapmasına gerek kalmayacak.

Haber, 12-13 Temmuz tarihleri ​​arasında gerçekleşecek Google for Games Geliştirici Zirvesi 2021'in bir parçası olarak geldi. Etkinlikte Google, ekran yakalama ve kaydetme gibi yardımcı programlara kolay erişim sağlayan Android 12 için yeni bir oyun panosunu da duyurdu. Google, ayrıca gösterge tablosunun bu yıl içinde "belirli cihazlarda" kullanılabileceğini söylüyor.

Android 12, büyük bir yeni tasarım da dahil olmak üzere Android'e bir dizi başka büyük değişiklik getirmeye hazırlanıyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler