16/4/2020

Apple, 2020'nin İlk iPhone'unu Duyurdu!!!

COVID-19 pandemisine rağmen Apple, tek tek yeni ürünlerini tanıtıyor!!!

Mart ayı sonlarında Apple, yeni MacBook Air ve yeni iPad Pro'yu tanıtmıştı. Apple hız kesmeden 2020 yılının ilk iPhone cihazını da dün sessiz sedasız, tanıtımını gerçekleştirdi. iPhone'un daha geniş bir kitleye yayılmasını isteyen Apple, cep dostu 2020 iPhone SE'yi tanıttı.

Yeni iPhone SE, dizayn olarak, iPhone 8'e çok benziyor. Yeni iPhone SE, iPhone 8'deki gibi, 4.7" lik Retina ekrana sahip. Yeni SE ile iPhone 8 arasındaki en büyük fark, cihaz içerisinde kullanılan işlemci. iPhone 8'de A11 Bionic işlemci kullanılır iken, yeni iPhone SE'de A13 Bionic işlemci kullanılıyor.

Yeni iPhone SE, son seri iPhone'larda bulunan Face ID yerine, iPhone 5S'den iPhone 8'e kadar tüm seride kullanılan, geliştirilmiş Touch ID(parmak izi okuyucu) teknolojisini kullanıyor.

iPhone SE'nin arkasında, 12MP'lik tek bir kamera bulunuyor. Bu kamera ile 60 kare/saniyede 4K'lık video çekebilmeniz mümkün. Ön tarafında ise, 7MP'lik 1080p çözünürlükte 30 kare/saniye video çekebilen kamera mevcut.

Yeni iPhone SE, bağlantı olarak, yeni nesil Wi-Fi 6 standartlarını da destekliyor.

Beyaz, siyah ve kırmızı olarak, 3 farklı renkte satışa sunulan iPhone SE, ayrıca depolama kapasitesi olarak da 64/128/256 olarak 3 farklı seçenek ile satın alınabiliyor.

Cuma günü erken siparişe açılacak iPhone SE'nin, başlangıç fiyatı 5.299 TL. En üst versiyonu olan 256GB'lik olan versiyonu almak isterseniz, 6.599 TL ödemeniz gerekiyor.

Yeni iPhone SE hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Fiyatı sizce makul mü? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler