12/6/2020

Apple Dokuz Yeni iPhone ve Yeni Mac Modelini Avrasya Veritabanına Kaydettirdi!

Yeni iPhone ve Mac modelleri için hazır olun...

Apple bu hafta dokuz yayımlanmamış iPhone modelini, Avrasya Ekonomik Komisyonu(ECC-Eurasian Economic Commission) veritabanına kaydettirdi.

Kaydı yaptırılan yayımlanmamış yeni iPhone'ların modelleri, A2176, A2172, A2341, A2342, A2399, A2403, A2407, A2408 ve A2411 model tanımlama kodlarını kullanıyor.

Söylentilere göre, Apple'ın bu yıl tanıtacağı iPhone 12 akıllı telefon modellerinin tümünde OLED ekran teknolojisi kullanacak. Ayrıca iPhone 12 modellerinde çift lensli kamera sistemi bulunacak. iPhone 12 Pro modellerinde ise üst seviye OLED ekran teknolojisinin kullanılacak ve üçlü kamera sistemi ile birlikte bir de LİDAR sensörü bulunacak.

Apple iPhone modellerinin dışında birde, A2330 model tanımlama kodu ile yayımlanmayan Mac modelinin kaydını yaptı. Mac bilgisayarlar konusunda da özellikle son zamanlarda ciddi söylentiler duyulmaya başladı.

Daha önce güvenilir kaynaklardan birisi olan CoinX Mart ayında iMac bilgisayarlarda yeni bir güncelleme olacağının bilgisini vermişti. Nisan ayında ise bütçe dostu 23" iMac bilgisayarın yılın ikinci yarısında satışa sunulacağı söylentileri ortaya çıktı. Mark Gruman ise Nisan ayı sonlarında iMac'lerde önemli güncellemeler olacağını ve yılın sonlarına doğru satışa sunulacağını iddia ederken, Sonny Dickson ise daha bu Pazartesi güncellenmiş bir iMac modelinin WWDC ile birlikte tanıtılacağını söyledi.

Bakalım ilerleyen günler, bize ne gösterecek.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler