19/5/2020

Apple Glass Özellikleri ve Fiyatı Ne Olacak?

Apple'ın son oyuncağı Apple Glass'in özellikleri ve fiyatı sızdı!

Apple'ın yeni arttırılmış gerçeklik ürünü Apple Glass ile ilgili yeni haberler var! Apple'a yakınlığı ile bilinen ve Front Page Tech Youtube kanalı sahibi olan Jon Prosser, Apple Glass'in özelliklerini, lens opsiyonlarını ve fiyatı ile ilgili bilgileri, sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Jon Prosser'ın verdiği bilgilere göre, Apple'ın yeni attırılmış gerçeklik gözlüğü Apple Glass'in her iki camında bir ekran olacak ve hareket komutları(gesture) ile kontrol edilecek. Camlar istenirse ekstra maliyet ile numaralı olarak satın alınabilecek.

Apple Glass tıpkı Apple Watch gibi doğrudan iPhone'a bağlı olacak. Gözlük üzerinde Apple'ın geliştirdiği iPad Pro'da bulunan, LİDAR arttırılmış gerçeklik sensörü bulunacak ve bu sayede Apple Glass etraftaki nesneleri ve uzaklıkları ölçebilecek. Gözlük kablosuz şarj özelliğine sahip olacak.

Apple Glass'in başlangıç fiyatının $499 dolar olacağını da söyleyen Jon Prosser, gözlüğün lansmanının ilk başta iPhone lansmanı ile birlikte yapılmasının planlandığını, fakat COVID-19 pandemisi nedeni ile Mart 2021 tarihine ertelendiğini ileri sürdü.

Jon Prosser ayrıca Eylül ayında yapılması planlanan iPhone 12 lansmanının da Ekim ayına kayabileceğini de iddia etti.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler