3/7/2021

Apple, ilk macOS Monterey genel beta sürümünü yayınladı

Bu hafta geliştiricilere ikinci betayı gönderdikten sonra Apple, macOS Monterey için genel beta sürümünü resmi olarak başlattı.

Yeni yazılım ücretsiz olarak test edilebilir ve FaceTime'ın SharePlay, AirPlay to Mac, Odak modu, Kısayollar uygulaması ve çok daha fazlası gibi yeni özelliklerle birlikte geliyor.

İlk macOS Monterey herkese açık beta, bugün Apple'ın genel beta web sitesinde (MacStories' Federico Viticci aracılığıyla) resmi olarak başlatıldı.

macOS 12 Monterey ile gelen yeni özellikler ve değişiklikler arasında tamamen yeniden tasarlanmış bir Safari, Mac'e gelen Kısayollar uygulaması, FaceTime'ın yeni SharePlay özelliği, birden fazla Apple cihazında sorunsuz bir şekilde çalışmak için Evrensel Kontrol, yeni bir Odak modu, Hızlı Notlar, AirPlay'den Mac'e ve daha fazlası.


Unutmayın, hatalar ve performans sorunları yaygınken bunun gibi erken betaları birincil makinenize yüklemek genellikle kötü bir fikirdir, bu nedenle mümkünse ikincil bir Mac kullanın. Ve yeni bir yedekleme yaptığınızdan emin olun 😄.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler