14/6/2022

Apple iPhone 14 ön kamerası çok daha iyi olacak

Apple genellikle her yinelemede iPhone'unun arka kameralarında önemli yükseltmeler yapar, ancak ön kamera yıllar içinde biraz ihmal edilmişti.

Bu, muhtemelen bu yıl piyasaya sürülmesi planlanan yaklaşan iPhone 14 ile değişebilir. Analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın ön kamera donanımı tedarikçileri hakkında yeni bir rapor yayınladı. Cowell, Genius, Alps ve Luxshare gibi isimler muhtemelen çoğu okuyucu için pek bir şey ifade etmese de (bunlar Apple'ın ön kamerasının parçalarını üretmek için ihale kazanan şirketler), Kuo'nun iPhone'un yeni özellikleri hakkında da bazı bilgileri var. 14'ün selfie kamerası.

İlk olarak, kameranın otomatik odaklaması olacak, bu da daha net fotoğraflar ve genel olarak daha iyi görüntü kalitesi anlamına geliyor. Ayrıca 5 elementli lens yerine 6 elementli lense sahip olacak ve bu da görüntü kalitesine katkı sağlayacak. iPhone 14'ün selfie kamerasının daha büyük, f/1.9 diyaframa sahip olacağını ve f/2.2 diyafram açıklığına sahip ön kamerası olan iPhone 13 Pro'ya göre bir gelişme olacağını söylüyor. Bu, düşük ışık koşullarında daha iyi fotoğraflar çekmenize yardımcı olacaktır.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler