4/9/2022

Apple Reality Pro sanal gerçeklik gözlükleri geliyor

Gurman: Apple, 2023'te tanıtılacak "Reality Pro" adlı üç kulaklık geliştiriyor

İnsanlar Apple Eylül etkinliği hakkında heyecanlıyken, Bloomberg'den Mark Gurman, yaklaşmakta olan Karma Gerçeklik kulaklığı hakkında daha fazla bilgi ile geri döndü. Gurman, bu yeni ürün kategorisi hakkında bu hafta herhangi bir açıklama beklemiyor ancak Power On bülteni Apple'ın planları hakkında yeni bilgilerle dolu.

Ona göre Apple, N301, N602 ve N421 kod adlı üç yeni kulaklık geliştiriyor. Apple'ın tanıtacağı ilk kulaklığın adı muhtemelen Apple Reality Pro olacak. Bu bir Karma Gerçeklik başlığı olacak ve "muhtemelen şirketin Meta'nın yaklaşmakta olan Quest Pro'suna karşı üst düzey rakibi olacak."

Ocak ayında Apple'ın kulaklığı Apple Reality veya Apple Vision olarak adlandırmayı tartıştığını duymuştum. Şimdi, şirketin isim olarak Apple Reality'nin bazı versiyonlarına indiği görülüyor.
Cihaz yıllardır geliştirilmekte ve artırılmış gerçekliği sanal gerçeklikle harmanlayacak. Apple, kulaklığı 2023'te piyasaya sürecek ve daha sonraki yıllarda yalnızca AR'ye yönelik daha hafif bir sürüm gelecek.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler