24/4/2020

Apple, Sene Sonuna Kadar, Yeni 23 inch iMac ve Uygun Fiyatlı 11 inch iPad'i Duyuracak!

Apple hız kesmiyor! Bu sene başında iPad Pro ve iPhone SE'nin lansmanını yapan Apple, sene sonuna kadar yeni kişisel bilgisayar ve tabletini de duyuracağa benziyor.

China Times'ın haberine göre, Apple bu sene sonuna kadar yeni 23 inch iMac'i ve yeni iPad Air'i piyasaya sürmeyi planlıyor. Bunu destekleyen bir tweet de, Twitter'daki isimsiz bir kullanıcıdan geldi. Twitter kullanıcısı, Apple'ın 11 inch'lik iPad Air üzerinde çalıştığını, ve bu iPad'in ekranının altında Touch ID olacağını iddia etti.

China Times raporunda iPad ile ilgili çok fazla detay bulunmasa da, Apple'ın uygun fiyatlı iPad'in bu senenin 3. çeyreğinde seri üretimine başlayacağını söylüyor.

Ayrıca raporda Apple'ın 23 inch'lik iMac üzerinde çalıştığını ve yeni iMac'in, iPad gibi, bu senenin 3. çeyreğinde seri üretimine başlanacağını ve bu senenin 4. çeyreğinde de lansmanının yapılacağından bahsediliyor.

Apple'ın üzerinde uğraştığı 23 inch'lik iMac'in, şu anda satışta bulunan 21.5 inch'lik iMac ile aynı ebatlarda olacağını, fakat ekran çerçevelerinin daha ince olacağını tahmin ediyoruz.

Apple COVID-19 salgını nedeni ile tedarik zincirlerindeki sıkıntılara rağmen, tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler