23/10/2023

Apple Vision Pro çalışan eğitimi 2024'ün başında başlıyor

Apple, karma gerçeklik başlığının lansmanına hazırlık olarak 2024'ün "ilk aylarında" perakende çalışanlarına Apple Vision Pro hakkında eğitim vermeye başlayacak.

Apple defalarca Apple Vision Pro kulaklığının 2024'ün başlarında geleceğini ancak tam olarak ne zaman piyasaya çıkacağını söylemedi. Şimdi öyle görünüyor ki, yılın başlangıcına yakın bir zamanda değil, o dönemde daha sonra yayına girebilir.

Bloomberg için hazırladığı "Power On" haber bülteninde Mark Gurman'a göre Apple, perakende çalışanlarına bir "ürün eğitim etkinliğine" katılmak için başvuruda bulunmalarını isteyen bir not gönderdi. Bu etkinliğin, çalışanları Apple Vision Pro ve cihazın satış prosedürleri hakkında eğitmek amaçlı olduğuna inanılıyor.

Notta, "Seçilen ekip üyeleri, 2024'ün ilk aylarında bir noktada Cupertino, Kaliforniya'ya seyahat edecek ve bir etkinliğe katılacak." ifadesi yer alıyor. "Kendi mağazalarına döndüklerinde mağaza ekibi üyelerine eğitim ve sürekli destek sunacaklar."

Notta bunun "Apple ürünlerini tanıtma ve başkalarına öğretme konusunda derin bir tutkuya sahip olanlar için bir grup fırsatı" olduğu belirtiliyor. Geziyi yapacak kişilerin seçimi için başvuru ve mülakat süreci gerçekleştirilecek.

Apple Vision Pro'nun lansmanı için doğrudan herhangi bir gerçek zamanlama sunmasa da, çalışanları eğitmek için bir etkinliğin varlığı en azından yardımcı oluyor. Çalışanların kendi mağazalarından diğerlerini eğitmek için zamana ihtiyacı var, bu da lansmanın yılın birkaç ayında gerçekleşebileceği anlamına geliyor.

Apple Vision Pro'nun lansmanı görünüşe göre amiral mağazalarında özel uygulamalı alanlar kurmayı içerecek, diğer mağazaların her biri ise iki demo ünitesi alacak. Görünüşe göre mağaza içi faaliyetler, seçilen bantların, ışık contalarının ve reçeteli lenslerin yerleştirilmesi de dahil olmak üzere siparişlerin birleştirilmesini içerecektir.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler