11/10/2021

Apple Watch Series 7 ön siparişe açıldı

Eylül ayında iPhone 13 ile birlikte duyurulduktan sonra Apple Watch Series 7 ön siparişe açıldı. Apple Watch Series 7, 41 mm ve 45 mm boyutlarında üç farklı malzemeyle sunuluyor

Apple Watch Series 7 ön siparişleri artık yayında
Apple Store uygulaması artık bazı kullanıcılar için tekrar çevrimiçi, bu yüzden henüz görmediyseniz kontrol etmeye devam edin. Her zamanki gibi, Apple Store'un herkes için tamamen çevrimiçi hale gelmesi zaman alıyor. Her zaman şansınızı Apple'ın web sitesi yerine iOS için Apple Store uygulamasıyla denemenizi öneriyoruz.

Apple Watch Series 7, Apple'ın "daha yumuşak, daha yuvarlak köşeler" ile "rafine tasarım" dediği şeye sahip. 41 mm ve 45 mm boyutlarında mevcuttur ve Apple, "tam ekran saat yüzlerinin ve uygulamaların kasanın eğriliği ile sorunsuz bir şekilde bağlantılı görünmesini sağlayan benzersiz bir kırılma kenarı" kullanıyor.

Apple, watchOS'un daha büyük ekrandan yararlanmak için ayarlandığı ve yeni bir QWERTY klavye yerleştirdiği birçok başka yol olduğunu açıklıyor:

"Kullanıcı arayüzü, yeni ekranın şeklinden ve boyutundan yararlanmak için optimize edilmiştir. Apple Watch Series 7, iki ek daha büyük yazı tipi boyutu ve QuickPath ile dokunulabilen veya kaydırılabilen yeni bir QWERTY klavye sunuyor - kullanıcıların parmağını kaydırarak yazmalarına olanak tanıyor - ve bağlama göre bir sonraki sözcüğü tahmin etmek için cihaz üzerinde makine öğrenimini kullanıyor , metin girişini daha kolay ve hızlı hale getirir. watchOS 8 ile Kronometre, Aktivite ve Alarmlar gibi uygulamalardaki daha büyük menü başlıkları ve düğmeler de ekranla etkileşim kurmayı daha da basit hale getiriyor."

Apple, bileğin aşağıda olduğunu ve Always-On Retina ekranın iç mekanlarda Apple Watch Series 6'dan yüzde 70'e kadar daha parlak olduğunu söylüyor.

Apple Watch Series 7 alüminyum, paslanmaz çelik ve titanyum seçeneklerinin yanı sıra GPS veya GPS + Hücresel bağlantı seçenekleriyle sunuluyor.

Aluminum

Midnight

Starlight

Green

Blue

Stainless Steel

Silver

Graphite

Gold

Titanium

Natural

Space Black


Apple, Series 7'nin Series 6'dan %33'e kadar daha hızlı şarj olduğunu ve sekiz dakikalık şarjın size sekiz saatlik uyku takibi için yeterli pil sağlayabileceğini söylüyor.

Apple Watch Series 7'nizin kutusunda yeni bir USB-C şarj kablosu alacaksınız, ancak kendi şarj parçanızı sağlamanız gerekecek. Apple, şarj istatistiklerinin 18W USB-C şarj cihazıyla yapılan testlere dayandığını söylüyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler