8/6/2022

Apple WWDC 2022'de Duyurulan Yepyeni Özellikler

Apple, WWDC 2022'de bize merakla beklenen macOS Ventura, iOS 16, M2 yongası, yeni MacBook Air ve çok daha fazlasına bir göz atmamızı sağlayan bir sürü heyecan verici haber verdi.

APPLE, ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR KİLİT EKRANI, GÜNCELLENMİŞ BİLDİRİMLER VE DAHA FAZLASI İLE IOS 16'YI TANITIYOR

Apple, iOS 16'yı duyurdu ve güncelleme, tamamen yenilenmiş ve özelleştirilebilir bir kilit ekranı arayüzü getiriyor. Bu, özel duvar kağıtları eklemenize, tarih ve saatin yazı tipini ve rengini değiştirmenize ve ayrıca hava durumu, etkinlik halkaları, takvim etkinlikleri ve daha fazlası için yeni widget'lar eklemenize olanak tanır. Apple ayrıca bildirimlere ve Odaklanma özelliğine yönelik güncellemeleri de zorluyor.

APPLE MESAJLAR, DÜZENLEMENİZİ VE GERİ ALABİLMENİZİ SAĞLAYACAK

iOS 16 ile, Mesajlar uygulamasında gönderdiğiniz tüm mesajları düzenleme ve yanlışlıkla gönderdiğiniz mesajları geri alma olanağına sahip olacaksınız. Apple ayrıca, daha sonra kolayca bulabilmeniz için bir mesajı okunmadı olarak işaretleme özelliğini de sunuyor.

APPLE, SUİSTİMALDEN KURTULANLAR İÇİN GÜVENLİK KONTROLÜ DUYURDU

Apple'ın yeni Güvenlik Kontrolü özelliği. kötüye kullanımdan kurtulanların uygulamalarına, şifrelerine ve daha fazlasına kimlerin erişimi olduğunu görüntülemesine ve yönetmesine olanak tanıyacak.

WATCHOS 9 BİRÇOK YENİ SAĞLIK TAKİP ÖZELLİĞİYLE GELİYOR

Apple, yeni koşu ölçümleri, atriyal fibrilasyon izleme ve ilaç hatırlatıcıları gibi bir dizi yeni sağlık izleme özelliği ekledi. Tüm bu yeni özelliklere ek olarak watchOS 9, dört yeni saat yüzü de ekliyor.

APPLE YENİ NESİL M2 ÇİPİNİ DUYURDU

Aylarca süren söylentilerden sonra, yeni nesil Apple silikonu sonunda burada. Apple, yeni M2 yongasının M1'e kıyasla yüzde 18 performans artışı sağladığını söylüyor.

CONTINUITY KAMERASI IPHONE İŞLEVİNİZİ WEB CAM OLARAK KULLANMANIZA İMKAN VERİYOR

Yakında Mac'inizin web kamerasına güvenmek zorunda kalmayacaksınız. Apple, macOS'un, bu yıl içinde çıkacak özel bir klip kullanarak iPhone'unuzu bir web kamerası olarak kullanabilmenizi sağladığını duyurdu.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler