21/4/2021

Apple'dan, M1 çipine ve parlak renklere sahip daha ince iMac'ler!

Apple bugün, daha ince bir ekrana, Apple Silikon yongaya ve cesur renklere sahip yeniden tasarlanmış iMac'i tanıttı. Apple, yeni iMac'in sıfırdan M1 çipi için tasarlandığını söyledi.

Daha İnce

Yeni iMac, üstte ve yanlarda daha dar kenarlıklara sahip 24 inç 4.5K ekrana sahip. Ekranın arkası artık kavisli yerine düz. Apple, hacmin yüzde 50'nin üzerinde azaldığını söylüyor. Ekranda ayrıca renk sıcaklığını otomatik olarak ayarlamak için Apple’ın True Tone teknolojisi de bulunuyor.

Yüksek Çözünürlüklü Kamera

Apple ayrıca, video görüşmelerinde daha iyi görünmeniz için iMac’in kamera ve mikrofonlarında çok ihtiyaç duyulan bir güncelleme yaptı. Artık kamera 1080p çözünürlüğe ve daha büyük bir sensöre sahip.

Daha Sessiz

Yeni iMac 11,5 mm inceliğinde ancak Apple, M1 yongası sayesinde önceki modele göre daha sessiz ve daha soğuk kalması gerektiğini söylüyor. Şirket, yeni modelin önceki nesil iMac'in "hacimli termal sisteminin" yerini alan "iki küçük fana" sahip olduğunu söylüyor.

Fiyat

Yeni iMac 1.299 dolardan başlıyor, ancak bazı renkler daha yüksek fiyatla 1.499 dolardan satılacak. 30 Nisan'dan itibaren siparişlerle Mayıs ayının ikinci yarısında satışa sunulacak. Toplam yedi renk seçeneği var. Temel model 8 GB RAM ve 256 GB SSD ile birlikte geliyor; 16 GB'a kadar RAM ve 2 TB'a kadar depolama alanı içerecek şekilde yükseltilebilecek.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler