20/6/2020

Apple'ın WWDC Etkinliğini Nasıl İzleyebilirsiniz? Etkinliğin Başlangıç Saati ve Program Detayları

WWDC 2020, Apple'ın en büyük etkinliği olabilir!

Apple, koronavirüs pandemisi nedeni ile çevrimiçi olarak düzenleyeceği WWDC etkinliği, bu zamana kadarki en büyük etkinlik olmaya aday gibi duruyor. WWDC 2020 etkinliğinde Apple, iOS 14, iPadOS 14 ve watchOS7 işletim sistemlerini tanıtacak ve yeni işletim sistemleri iPhone'larınıza, iPad'lerinize ve Apple Watch saatlerinize yepyeni özellikler getirecek. Ayrıca Apple, uzun zamandır beklenen ARM işlemcili Macbook'unu da WWDC etkinliğinde tanıtması bekleniyor.

Her ne kadar WWDC etkinliği yazılım ve uygulama geliştiricilere dönük olsa da, etkinlikte Apple yeni bir takım ürünler de tanıtabilir. Bu ürünlerin arasında AirPods Studio kulaklıklar ve AirTags takip ürünleri bulunabilir.

WWDC etkinliği internetten çevrimiçi olarak canlı yayımlanacağı için, ücretsiz olarak etkinliği takip etmeniz mümkün. Apple'ın tanıtacağı işletim sistemlerini ve tanıtılacak yeni ürünlerini canlı olarak izlemek için, tek yapmanız gereken Apple'ın web sitesine girmek. Ayrıca Mac, iPhone ve iPad cihazlarındaki Apple Store mağazasından indireceğiniz Apple Developer uygulaması üzerinden, Apple TV uygulamasından ve Apple'ın resmi YouTube hesabından da, etkinliği takip edebilirsiniz.

WWDC Program Detayları
Özel Etkinlik Açılış Konuşması - 22 Haziran, Saat 20.00

Etkinliğin bu bölümünde, Apple bizlere iOS 14 ve watchOS 7 işletim sistemlerinin tanıtımını yapacak ve yeni özelliklerini paylaşacak. Bu bölümde Apple ayrıca birkaç ürün tanıtımı da yapması muhtemel.

Platform Birliğinin Durumu - 22 Haziran, Saat 24.00

Etkinliğin bu bölümünde iOS, iPadOS, macOS ve tvOS işletim sistemlerindeki değişiklikler hakkında daha detaylı bilgiler verilecek.

Mühendislik ve Uygulama Geliştirme Lab Çalışmaları - 23 Haziran-26 Haziran arası

Apple bu bölümde ise uygulama geliştiriciler için özel oturumlar düzenleyecek ve 1-1 uygulama lab(randevulu) çalışmaları yapılacak. Randevu alımları Apple Developer uygulaması üzerinden yapılabilecek.

İyi seyirler...

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler