18/11/2022

ASUS ROG Phone 6, 'Diablo Immortal' Serisi

ROG Phone 6 Batman Edition'ın ardından Tayvanlı marka, o zamandan beri Blizzard ile iş birliği yaparak bize hem harici hem de dahili olarak mobil oyundan öğelerle dekore edilmiş, özel bir ROG Phone 6 olan ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition'ı getirdi, , bildirim seslerine kadar.

Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 işlemci, 16 GB LPDDR5 RAM ve 512 GB UFS 3.1 depolamanın yanı sıra ROG Phone serisinin imzası olan AirTrigger 6 kontrolleri ve öne bakan stereo hoparlörler alıyorsunuz.

ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition'ın arkasında, farklı açılardan bakıldığında özel bir alev efekti veren "Hellfire Red" yarı mat kaplama bulunur. Ayrıca oyunun itibari iblisinin yanında RGB aydınlatmalı bir Diablo Immortal logosu var.

Eşleşen aksesuarları olmasaydı, bu özel sürüm bir telefon olmazdı. SIM tepsisi için altın renkli "Ölümsüzlük İtici Pimi"ne ek olarak, Diablo temalı telefon kılıfındaki gizli detayları ortaya çıkarmak için "Fahir'in Işığı" UV meşalesi de bulunmaktadır. Aynı optik numarayı "Map of Sanctuary" ile yapabilirsiniz, ancak asıl amacı şarj cihazını ve kabloyu sarmaktır - seyahat için kullanışlı bir paket. Telefon, kılıf ve iğne kan kırmızısı bir "Worldstone" telefon kutusunun içine yerleştirilmiştir ve bu kutunun kendisi de haritanın yanında daha büyük bir "Horadric Cube" kutusu içinde paketlenmiştir.

ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition, 18 Kasım'dan itibaren ASUS'un çevrimiçi mağazasında satışa sunulacak, ancak size 1.299$'a mal olacak — bu, normal sürümden 200$ daha fazla. A

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler