26/4/2022

Asus'un Kalem Destekli Yeni Taşınabilir Monitörü Yaratıcılar İçin Üretildi

İşte karşınızda ASUS ProArt Display PA147CDV taşınabilir monitör

Birçok kişi hala birden fazla monitörün gerçekten üretkenliği artırıp artırmadığını veya yalnızca daha fazla dikkat dağıtıcı şey sağlayıp sağlamadığını tartışıyor. Bununla birlikte, ikinci ekranın ek bir giriş aygıtı olarak kullanabileceğiniz bir dokunmatik ekran olduğu ortaya çıktığında çok az tartışma var. Asus'un yaratıcı profesyoneller için ürettiği yeni tanıtılan taşınabilir monitörüyle benimsediği düşünce bu. Ancak işin püf noktası, bu modelin, dokunma hassasiyetine sahip, sıradan ikinci ekranınız olmaması; bunun yerine, fiziksel bir kadranla tamamlanmış, dijital bir paletin eşdeğeri olarak işlev gören oldukça tuhaf ama yeni bir araç kullanıyor.

Asus dizüstü bilgisayar hayranları, yeni ProArt Display PA147CDV'yi tuhaf bir şekilde tanıdık bulabilir Sanki PC üreticisi, ZenBook Pro Duo dizüstü bilgisayarlarından benzer şekilde kısa ama geniş bir ekranı söküp kendi standına yerleştirmiş gibi

ProArt Ekran benzer bir 14 inç ekrana sahip, ancak 1920x550 bir çözünürlükte.

Dijital içerik oluşturucular için taşınabilir bir araç kutusu
Rec için %100 tam destek ile. 709 ve sRGB renk gamlarına sahip Asus ProArt Display PA147CDV, üzerinde çalışıyor olabileceğiniz dijital içeriği görüntülemek için zaten harika. Bununla birlikte, Microsoft Pen Protocol 2.0'ı destekleyen herhangi bir kalemle uyumluluğu, bu yaratıcılığı tamamen yeni bir düzeye taşıyor. Ekran ultra geniş 32:9 oranda.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler