15/11/2022

Aynı Whatsapp numaramı birden fazla telefonda nasıl kullanırım?

Düzenli olarak birden fazla telefon kullanıyorsanız ve bir WhatsApp kullanıcısıysanız, aynı hesabı birden fazla cihazda kullanamamaktan muhtemelen memnun değilsiniz. Ama artık bu değişiyor.

WhatsApp companion modu, aynı hesabı birden çok telefonda kullanmanızı sağlar

WhatsApp, bazı beta kullanıcılarına "eşlik modu" (companion mode) adı verilen ve aynı WhatsApp hesabını aynı anda dört cihaza kadar kurup kullanmalarına izin veren bir özellik sunuyor.

Özellik, yalnızca WhatsApp'ın en son beta sürümünde (sürüm 2.22.24.18) mevcuttur ve yalnızca bazı kullanıcılara sunulmuştur. Kurulumu kolaydır; WhatsApp'ı yeni bir telefona yüklediğinizde, seçenek sağ üst köşedeki üç noktalı menüde görünecek (bu Android'de, özellik görünüşe göre iPhone'larda henüz mevcut değil), başka bir cihazla bağlantı kurmanıza izin verecek. bir QR kodu.

Tamamlayıcı mod ilk olarak önceki bir WhatsApp beta sürümünde test edildi, ancak daha sonra yalnızca tabletlerde mevcuttu; artık birden fazla telefon da ekleyebilirsiniz. Bunun, telefon uygulamanıza kolayca bağlayabileceğiniz WhatsApp'ın masaüstü sürümünde uzun süredir mevcut olduğunu da belirtmekte fayda var.

WhatsApp'ın birden fazla cihaz arasında senkronize edilmesinin avantajları oldukça açıktır: WhatsApp'ı hangi cihazda açarsanız açın, tüm mesajlarınız ve dosyalarınız her zaman orada olmalıdır.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler