23/7/2023

Basketbolda Devrim Yaratacak Bir Teknoloji! LED Ekranlı Zeminler

FIBA, Madrid'deki yenilikçi dünya prömiyeri ASB GlassFloor kortunun açılışını yaptı

Yenilikçi bir ASB GlassFloor, FIBA 19 Yaş Altı Kadınlar Basketbol Dünya Kupası 2023 Çeyrek Finallerinde büyük bir beklenti ve heyecanla tanıtıldı.

İlk kez resmi bir FIBA müsabakasında tanıtılan son teknoloji kort, interaktif uygulamalara izin veren tam bir video katıdır.

FIBA Genel Sekreteri Andreas Zagklis, Madrid'deki ilk Çeyrek Final maçı ihbarından önce sahayı tanıttıktan sonra, resmi açıklamanın ardından duyduğu gururu ve heyecanı dile getirdi.

"FIBA ve Madrid'de bu muhteşem ve yenilikçi yüzeyde rekabet etme fırsatı verilen oyuncular için tarihi bir gün.

"Bu ana kadar çok fazla beklenti vardı ve sonunda bu cam zeminli kortu ortaya çıkarabilmek gerçekten heyecan verici. Ayrıca, üzerinde oynanacak ilk maçların son derece rekabetçi dört FIBA U19 Kadınlar Basketbol Dünya Kupası Çeyrek Finalleri olması da uygun."

LED cam zeminin bu başarılı küresel prömiyeriyle, iki stratejik önceliği nasıl birleştirdiğimize dair başka bir örneğimiz daha var: Basketbolda yeniliği onaylayıp teşvik ederek 'FIBA Ailesini Genişletin' ve bir Kadınlar etkinliğinde LED cam zemini tanıtarak 'Basketbolda Kadınlar'.

Bu tarihi ana katılanlar arasında FIBA Başkanı Hamane Niang, FIBA Saymanı Ingo Weiss, FIBA Avrupa Başkanı Jorge Garbajosa ve FIBA Amerika Başkanı Fabián Borro da yer aldı.

ASB GlassFloor ayrıca, video katına oyuncu takibi ekleme özelliği sunarak canlı istatistiklerin ve atletik başarıların sahada gösterilmesini mümkün kılarak taraftarlara gelişmiş etkileşim ve daha iyi katılımın yanı sıra ek sponsorluk ve pazarlama seçenekleriyle gelişmiş bir gösteri sahneleme sağlar.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler