31/10/2022

Başrol değişti! 4.Sezonda Witcher'ı kim oynayacak?

The Witcher 4. Sezon için Netflix Tarafından Yenilendi, fakat büyük bir değişiklik ile, başrol değişiyor! Yeni bir Witcher yaklaşıyor.

Netflix'ten The Witcher resmi olarak dördüncü sezon için geri dönecek, ancak bunu yeni bir Geralt of Rivia ile yapacak, çünkü Liam Hemsworth, Sezon 3'ten sonra Henry Cavill'in yerini alacak.

Netflix, haberi hem Cavill hem de Hemsworth'tan alıntılarla birlikte paylaştı.

Cavill, "Rivialı Geralt olarak yolculuğum hem canavarlarla hem de maceralarla doluydu ve ne yazık ki 4. Sezon için madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım" dedi. "Benim yerime fantastik Bay Liam Hemsworth gelecek. Beyaz Kurt'un mantosuna kadar. En büyük edebi karakterlerde olduğu gibi, Meşaleyi Geralt'ı somutlaştırmak için harcanan zamana ve Liam'ın bu en büyüleyici ve nüanslı erkeklere bakışını görmek için coşkuyla saygıyla geçiyorum. Liam, sayın efendim, bu karakterin onun için harika bir derinliği var, dalmanın ve neler bulabileceğinizi görmenin keyfini çıkarın.”

Hemsworth, "Bir Witcher hayranı olarak Geralt of Rivia'yı oynama fırsatına çok sevindim. Henry Cavill inanılmaz bir Geralt'tı ve dizginleri bana devrettiği ve benim devralmama izin verdiği için onur duyuyorum. macerasının bir sonraki bölümü için Beyaz Kurt'un bıçakları. Henry, yıllardır senin hayranınım ve bu sevilen karaktere kattıklarından ilham aldım. Doldurmam gereken büyük çizmelerim olabilir ama The Witcher dünyasına adım atacağım için gerçekten heyecanlıyım.”

Bu haber, Cavill'in DCEU'da Süpermen olarak geri döneceğine dair eşit derecede internet haberlerini takip ediyor. Bu iki kararın birbiriyle ilişkili olup olmadığı konusunda bir bilgi yok, ancak duyuruların zamanlaması bu olasılığı destekliyor.

Liam Hemsworth, MCU'da Thor'u oynayan aktör Chris Hemsworth'un küçük kardeşidir ve Gale Hawthorne gibi Açlık Oyunları ve Jake Morrison olarak Independence Day: Resurgence gibi filmlerde rol almıştır.

Netflix'in The Witcher 3. Sezonu 2023 Yazında yayınlanacak, ancak hala hakkında fazla bir şey bilmiyoruz. Gelecek sezonun ilk afişi Netflix'in TUDUM vitrininde yayınlandı ve Geralt'ın Kurt Okulu'na ait paramparça bir Kurt madalyonunun yanında Ciri'nin sembolü olan bir kırlangıç ​​gösterdi.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler