1/5/2020

Bedava Video Konferans/Görüşme Çözümü Arıyorsanız, Karşınızda Google Meet!

Google, video konferans ve görüşme platformları rekabetinde iddialı bir adım attı!

COVID-19 pandemisi nedeni ile video konferans ve görüşme platformları, kullanıcı sayılarını her geçen gün katlıyor. İnsanlar pandemi nedeni ile mecburen sanal toplantılar ile özlemlerini gideriyor, sevdiklerine sevgilerini gösteriyor ve iş toplantılarını yapıyor. Zoom'un kullanıcı sayısını neredeyse üçe katladığı bu dönemde, Google'da iddialı bir adım atarak video konferans ve görüşme uygulaması Google Meet'in artık herkese ücretsiz olduğunu açıkladı, ve bu savaşta bende varım dedi.

Normalde G-Suite kullanıcıları için ücretsiz olan Google Meet video konferans ve görüşme platformu, 30 Eylül tarihine kadar herkese limitsiz ve ücretsiz olacak. 30 Eylül tarihinden itibaren ise, ücretsiz olarak maksimum 60 dakikalık toplantılar düzenleyebileceksiniz.

Google ayrıca Google Meet platformu hakkında istatistiki bilgiler de paylaştı. Paylaşılan istatistik bilgilerine göre, her gün ortalama 3 milyon yeni kullanıcının Google Meet kullandığını, Ocak ayından beri günlük kullanım miktarın 30 kat arttığını ve Googe Meet ile günlük ortalama 100 milyon kullanıcının toplantılara katıldığı vurgulanıyor.

Google Meet'i denemek isterseniz, meet.google.com adresine bir göz atın deriz.

Bakalım video konferans ve görüşme platformlarındaki rekabette daha neler olacak? Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler