10/6/2024

Black Ops 6 25 Ekm'de Çıkacak

Black Ops 6 ön sipariş sayfaları PlayStation ve Xbox mağazalarında çevrimiçi olarak yayınlandı ve oyunun 25 Ekim 2024'te yayınlanacağını ortaya koydu.

Black Ops 6'nın Vault Sürümü:

Call of Duty®: Black Ops 6'nın Çapraz Nesil Paketi
Hunters vs. Hunted Operatör Paketi
4 Operatör Görünümü: Adler, Park, Brutus ve Klaus
Ustalık Koleksiyonu
5 Ustalık Silahı
BlackCell (1 Sezon)*** – İçeriği: Savaş Bileti, 20 Aşama Atlama, 1.100 CP ve daha fazlası
Zombiler için GobbleGum Paketi
Yüksek nadirliğe sahip 12 GobbleGum
Vault sürümünün fiyatı 100$'dır.

Black Ops 6'nın Standart Sürümü:

Call of Duty®: Black Ops 6'nın Çapraz Nesil Paketi
Açık Beta Erken Erişim
Woods operatör paketi

PlayStation mağazası ayrıca Black Ops 6 için Vault Edition'ın standart sürümden bir hafta önce 17 Ekim 2024'te piyasaya sürüleceğini de listeledi.

Resmi açıklama şöyle:

“Treyarch ve Raven tarafından geliştirilen Black Ops 6, Soğuk Savaş'ın sona ermesi ve ABD'nin tek bir süper güç olarak yükselişiyle karakterize edilen, küresel siyasette bir geçiş ve çalkantı dönemi olan 90'ların başında geçen bir casus aksiyon gerilim filmi. . Akıl almaz bir anlatıma sahip ve angajman kurallarına bağlı olmayan bu, Black Ops'un imzasıdır.

Black Ops 6 Harekatı, gişe rekorları kıran set parçaları ve aksiyon dolu anlar, yüksek riskli soygunlar ve gizlenme ve hançer casusluk faaliyetleri içeren çeşitli oyun alanlarını içeren, an be an dinamik bir oyun deneyimi sunuyor.

Sınıfının en iyisi Çok Oyunculu deneyiminde oyuncular, lansman sırasında becerilerini 12 temel 6v6 harita ve 2v2 veya 6v6 olarak oynanabilen 4 Strike haritası dahil olmak üzere 16 yeni haritada test edecekler.

Black Ops 6 aynı zamanda oyuncuların lansman sırasında iki yepyeni haritada ölümsüz ordularını alt edeceği, hayranların en sevdiği mod olan Round-Based Zombies'in destansı geri dönüşünü de işaret ediyor. Lansman sonrasında oyuncular hem Çok Oyunculu hem de Zombies'te çok daha heyecan verici haritalar ve çığır açan deneyimler yaşamayı sabırsızlıkla bekleyebilirler."

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler