14/4/2022

Blue Sky Studios kapandı! Buz devri sincabı Scrat palamudu yedi

İzleyicilerin Manny, Sid, Diego ve Buz Devri ekibinin geri kalanının maceralarına ilk kez tanık olmasının üzerinden 20 yıl geçti. Tüm bu zaman boyunca, kılıç dişli sincap Scrat, tüm yaratılışta meşe palamutunu güvende tutacak bir yer arıyordu.

Blue Sky Studios, Buz Devri'nin arkasındaki ekiptir, ancak Disney ve 20th Century Fox'un yakın zamanda birleşmesi sayesinde soyu tükenmiştir. Blue Sky, bu seriyi hayata geçiren sanatçılara kısa bir veda olarak, popüler sincabın nihayet meşe palamudu alıp yemesini gösteren kısa bir animasyon yayınladı.

“Finale” adlı bir hesapta paylaşılan ve bu yazı itibariyle liste dışı kalan klip, stüdyonun 2021'de kapanmasının üzerinden bir yıldan biraz fazla bir süre sonra ortaya çıktı. Videoya güldüğünü hatırlayan hayranlar tarafından sosyal medyada büyük ilgi gördü. slapstick sincap ve onun tehlikeli yolculukları. Videonun açıklaması, Blue Sky filmlerinin tonundan çok uzak, aksi takdirde ortaya çıkmayacak son bir mesaj olarak okunuyor.

Açıklama şu şekilde “Blue Sky Studios'un son günlerinde, küçük bir sanatçı ekibi son bir çekim yapmak için bir araya geldi. Bu atış bir veda, kendi şartlarımıza göre bir uğurlama.”

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler