4/7/2022

Bu nasıl bir kamera?! Xiaomi 12S Ultra

Xiaomi 12S Ultra'nın sızdırılmış posterleri nihai tasarımı ortaya çıkardı

Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12S ve Xiaomi 12S Pro gibi diğer amiral gemileriyle birlikte 4 Temmuz'da Çin'de piyasaya sürülecek. Şirket, Xiaomi 12S / 12S Pro'nun tasarımını ortaya çıkarırken, 12S Ultra'nın görünümünü henüz doğrulamadı. Weibo'da dolaşan Xiaomi 12S Ultra'nın yeni posterleri sonunda tasarımını ortaya çıkardı.

Yeni görsellerde de görüldüğü gibi Xiaomi 12S Ultra deri bir sırta sahip olacak. Söylentiler, aynı zamanda seramik bir arka varyantta da gelebileceğine dair yaygın. Arka panelin üst kısmında büyük bir kamera bloğu bulunuyor. Yuvarlak şekilli bir kamera modülüne sahiptir ancak önceki modelde sunulan ikincil bir ekrandan yoksundur.

Xiaomi kısa süre önce Xiaomi 12S Ultra'nın 1 inç Sony IMX989 birincil kamera ile donatılacağını doğruladı. Ana kamera, kamera modülünün merkezinde görünüyor. Altında bir telefoto periskop zoom lensi var. Leica markası, kamera bloğunun sol üst köşesinde görülebilir.

Ana kameranın sol tarafında bir ultra geniş lens görünüyor. Sağ tarafında çift LED flaş ünitesi bulunur. OIS destekli 50 megapiksel ana kamera, 48 megapiksel ultra geniş lens ve 5x optik zoomlu 48 megapiksel telefoto periskop kameraya sahip olacağı söylentileri var.

Yeni görüntüler, Xiaomi 12S Ultra'nın ön yüzünü ortaya çıkarmıyor. Bununla birlikte, önceki ay ortaya çıkan CAD görüntüleri, delikli tasarıma ve kavisli kenarlara sahip bir AMOLED'i kullanacağını ortaya koydu. 12S Ultra'nın 6.7 inç AMOLED QHD+ 120Hz ekran, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti, 12 GB'a kadar LPDDR5 RAM, 256 GB'a kadar UFS 3.1 depolama, 20 megapiksel ön kamera gibi özelliklerle gelmesi bekleniyor. ve 67W hızlı şarj ve 50W kablosuz şarj desteğine sahip 4.800mAh pil.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler