15/4/2021

Büyük Ekranlar İçin Android 12 Tek El Modu

Samsung gibi diğer üreticilerden ilham alan Google ekrandaki her şeye ulaşmak için basit ama çok etkili bir yol olan tek el modu üzerinde çalışıyor.

Samsung gibi üreticiler, ultra boyutlu telefonları için tek elle kullanılan bir mod oluşturdular ve diğer en iyi Android telefonlarını yapan çoğu şirket de aynısını yaptı. Bu şirketler, kullanacağımız bir özellik olduğunu biliyor çünkü çoğu insan bir şeye dokunmak için tek elle devasa bir ekrana tam olarak erişemiyor.

Üreticilerin bunu düşünmüş olması ne kadar güzel olsada, her telefon üreticisinin bunu biraz farklı yapması bir sorun olabilmekte. Her telefonda çalışabilmesi için Android'in bir parçası olarak uygun bir tek el modu oluşturmak Google'un yapması gereken önemli bir yenilik. Tüm farklı telefon modellerini ve her birinin başlatıcılarındaki tüm farklılıkları düşünün ve her şeye uyan tek bir çözüm yapmanın neden kolay olmadığını anlayabilirsiniz.

Samsung gibi diğer üreticilerden ilham alan Google ekrandaki her şeye ulaşmak için basit ama çok etkili bir yol olan tek el modu üzerinde çalışıyor. Pixel telefonların developer modundan bu özelliğe ulaşmak mümkün yakında tüm cihazlar için gelmesini bekliyoruz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler