19/9/2022

Canva, şık yeni doküman düzenleme araçlarını duyurdu

Grafik tasarım platformu Canva, bu hafta Canva Create etkinliğinde yeni ortak doküman aracı Docs'u tanıttı. Canva Docs, Google Dokümanlar gibi bir rol üstlenmeyi hedefliyor ve şirketin Visual Work Suite'e yeniden paketlenen tasarım araçları paketine en son eklenen ürün.

Rakipleri gibi Canva Docs da birden fazla kullanıcının ortak çalışmasına izin verecek aynı belgede aynı anda, böylece editörünüzün makalenizi gerçek zamanlı olarak işaretlemesini izleyebilirsiniz. Canva Docs ayrıca yazım denetimine sahip ve Latin olmayan karakterler kullananlar da dahil olmak üzere İngilizce dışındaki dilleri destekliyor.Ancak, Canva Docs'u diğerlerinden ayıran en önemli özellikler şirketin görsel tasarıma verdiği önemle bağlantılıdır.

Kullanıcılara aralarından seçim yapabilecekleri bir dizi biçim şablonu sunacak ve Canva'nın Belgeler Arası özelliği, bir belgeyi sizin için bir sunuma otomatik olarak yeniden biçimlendirebilecek. Elbette daha sonra düzenleyebileceksiniz, ancak sizin için bir çok işin icabına bakacaktır.Canva Dokümanlar ayrıca kullanıcıların sunumlar, videolar ve hatta dijital gibi diğer Canva projelerini belgelerine yerleştirmelerine izin verecektir. Canva, kullanıcıların sonsuz bir çalışma alanında uzaktan işbirliği yapmalarını sağlayan bir Miro rakibi olan yeni Beyaz Tahta aracını geçen ay piyasaya sürdü. Bu projeler doğrudan bir Canva belgesine yerleştirilebilir, ayrıca doğrudan Dokümanlar içinden açılıp düzenlenebilir.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler