30/5/2024

Chivalry 2'yi Epic Games Store'da Ücretsiz İndirebilirsiniz

Epic Games Store'un gizemli hediyeleri bir sonraki teklifini açıkladı.

Torn Banner Studios tarafından geliştirilen oyun, yoğun ortaçağ savaş deneyimiyle tanınıyor ve önümüzdeki hafta tüm PC oyuncularının kullanımına açık.

Çok oyunculu oyun, devasa arenalarda 64'e kadar dövüşçüyle savaşlar sunuyor. Orta Çağ dövüşleri, oyuncuların uzun kılıçlardan balyozlardan arbaletlere kadar her şeyi kullanması anlamına gelir; buna bazı atlı dövüşler de dahildir. Çatışma ilk başta gelişigüzel görünse de savuşturmalar, zincirlemeler, yönlü saldırılar, tekmeler, silah fırlatma, kalkan kullanımı ve diğer unsurlar gibi derin mekanikleri içerir.

Geliştirici, ilk olarak 2021'de yayınlanan ve sürekli güncellenen bu oyunu şu şekilde açıklıyor:

Chivalry 2, destansı ortaçağ film savaşlarından ilham alan, çok oyunculu bir birinci şahıs slasher oyunudur. Oyuncular, çarpışan kılıçlardan alevli ok fırtınalarına, genişleyen kale kuşatmalarına ve daha fazlasına kadar dönemin her ikonik anının aksiyonunun içinde olacaklar. 64 oyunculu devasa savaş alanlarına hükmedin. Takım Hedefi haritalarının karşılığında kaleleri kuşatırken, köyleri ateşe verirken ve pis köylüleri katlederken mancınıklar dünyayı parçalıyor.


Gizemli hediyeler devam ederken Epic Games Store Mega İndirimi de birçok üründe indirimlerini sürdürüyor. Üstelik bu ayın başlarında başlayan Discord Nitro teklifinden yararlanmak için hala zamanınız var. Hizmetin premium kademesinden bir ay boyunca ücretsiz olarak yararlanmanıza olanak tanır ve hem yeni hem de geri dönen Nitro üyeleri bundan yararlanabilir; teklif 13 Haziran'a kadar geçerli olacak şekilde ayarlanmıştır.


Satışta olmadığında genellikle 39,99 ABD doları tutarındaki fiyatıyla Chivalry 2'yi şu anda Epic Games Store'da ücretsiz olarak alabilirsiniz. Teklif 6 Haziran'a kadar sürecek ve o güne ulaşıldığında yerini başka bir gizemli oyun bedava olacak.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler