21/3/2021

CubHouse Özellikleri Telegram'da!

Sesli Sohbetler 2.0: Kanallar, Milyonlarca Dinleyici, Kaydedilen Sohbetler, Yönetici Araçları

Sesli Sohbetler, ilk olarak Aralık ayında sunuldu ve Telegram gruplarına canlı konuşmanın yeni bir boyutunu ekledi. Bugünden itibaren, sesli sohbetler kanallarda da kullanılabilir hale geliyor ve katılımcı sayısında artık sınır yok.

Bazı konuşmaların geçici olması amaçlanırken, diğerleri korunmaya ve başkalarına aktarılmaya değer. Yöneticiler artık konuşmaları kaydetmek ve bunları canlı etkinliği kaçıran takipçilerine yayınlamak için sesli sohbetlerden ses kaydedebilirler.

Katılımcıların sessize alındığı sohbetlerde, dinleyiciler ellerini kaldırmak ve konuşmak istediklerini yöneticilere bildirmek için buna dokunabilirler. Bu tıpkı bir talk show'a katılmak gibi, ama heyecan verici animasyonlarla.

Genel grupların ve kanalların yöneticileri artık sesli sohbeti hemen açan davet bağlantıları oluşturabilir. Konuşmacılar ve dinleyiciler için ayrı bağlantılar oluşturulabilir. Böylece katıldıklarında konuşmacılarınızın sesini açmak zorunda kalmazsınız ve onlar yaklaşan sohbeti topluluklarına tanıtmak için farklı bir bağlantı kullanabilirler.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler