2/1/2023

Disney+'dan Stan Lee belgeseli

Stan Lee'nin 100. doğum günü ve Marvel, onun hayatıyla ilgili bir belgeselin gelecek yıl Disney+'ta yayınlanacağını açıklayarak bu günü kutladı.

2018'de ölen Lee, Marvel mirasının kritik bir parçası. Ortak yaratıcısı olduğu kabul edilen pek çok karakter arasında Örümcek Adam, Demir Adam, Kara Panter, Karınca Adam, X-Men, Fantastik Dörtlü ve İnanılmaz Hulk yer alır.

Marvel, projeyle ilgili pek fazla ayrıntı açıklamadı, ancak Lee'nin Marvel Sinematik Evreni filmlerindeki bazı kamera hücrelerini içeren bir teaser yayınladı. Belgeselin Lee'nin karmaşık hayatına tam anlamıyla bir bakış atıp atmayacağı veya onun hikayesini anlatmaya kimin dahil olacağı belli değil.

Disney, akış hizmeti için çeşitli belgesel projeleri için geçmişini araştırdı. Disney+ üç yıl önce çıkış yaptığında, tema parklarının arkasındaki yaratıcı beyinler olan Imagineers hakkında bir belgesel dizisine yer verdi. Daha sonra, gezintilerinin arkasındaki hikayeler hakkında bir tane ekledi. Platform ayrıca Mickey Mouse, MCU şovları ve filmleri ve Marvel'ın kültürel etkisi hakkında belgesellere de ev sahipliği yapıyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler