13/3/2023

Disney Yeni Robot Teknolojisini Tanıttı!

Sunum sırasında paylaşılan en ilginç şeylerden biri, Zootopia'dan Judy Hopps'a çok benzeyen bazı "yepyeni robotik teknoloji" idi. Bu minik robot bir kutudan tırmanabilir, düşebilir, ayağa kalkabilir ve tekerlekli paten üzerinde hareket edebilir.

Disney Parks, Experiences, and Products Başkanı Josh D'Amaro geçtiğimiz günlerde Teksas, Austin'deki SXSW Konferansında konuştu. Sunum sırasında D'Amaro, Disney'in en havalı yeni teknolojilerinden bazılarını sergilemek için zaman ayırdı.

Sahneye çıktıktan sonra Disney, robotun hareket halindeyken yakından çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Gelecekteki Disney park projelerinin ilginç bir parçası olabilecek "dinamik" bir robot - özellikle Disney'in bir franchise olarak Zootopia için büyük planları olduğu için.

Bu robotun oldukça havalı hileleri var ve gelecekte nasıl kullanılacağını görmekle ilgileneceğiz. Disney Imagineer'lardan biri sahnede robotu sergilerken, "Bu, filmlerimizdeki karakterlerin yaptığı çılgınca şeylerden bazılarını deneme şansı" dedi. Bu anlardan bazılarını robot teknolojisiyle yeniden yaratabilirler.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler