11/7/2022

Ducati, SCR-X ve SCR-E GT katlanır elektrikli bisikletlerini tanıttı

İtalyan motosiklet markası Ducati, iki adet Scrambler markalı elektrikli bisiklet çıkardı. Scrambler Ducati SCR-X ve SCR-E GT hem katlanabilir hem de yenilikçi bir tasarımı yansıtıyor.

Scrambler, Ducati'nin sağlam ve retro esintili bir koludur. İki yeni e-bisikletin 2022 Temmuz ortasına kadar satışa başlaması bekleniyor.

Ducati, bir dizi popüler ve sağlam motosiklete sahip ve elektrikli ürün yelpazesini kademeli olarak genişletmekte. Ducati, yarışlarda da önemli başarılar elde etti ve bu başarıyı e-mobilite işine genişletmeyi umuyor. Ducati, kentsel hareketlilik için halihazırda birkaç elektrikli tekme scooter ve katlanabilir e-bisiklete sahip. SCR-X ve SCR-E GT e-bisikletleri, Centro Stile Ducati ve Platinum tarafından geliştirildi. Her iki model de benzer tasarımlara sahiptir ancak Knobby lastikleri sayesinde SCR-E GT daha sağlam bir model. Her iki modelde de 48V motor mevcut.

Ducati Scrambler SCR-X ve SCR-E GT, zevkli ve sürdürülebilirlik odaklı bir kentsel sürüş deneyimi için tasarlanmıştır. SCR-X, teleskopik bir ön süspansiyona, 25 kg'a kadar bagaj taşıyabilen entegre bir arka rafa ve 20 x 4,0 inç lastiklere sahiptir. 499Wh çıkarılabilir pili, tam şarjla 80 km menzil sağlayabilir. SCR-X'in azami hızı 25 km/s'dir ve pil ayrı olarak şarj edilebilir. SCR-E GT, sağlam lastikleri sayesinde biraz arazide hareket kabiliyetine sahiptir. Çakıllı yollarda, kumda veya hafif patikalarda gezinebilir. SCR-E GT, daha dayanıklı bir çerçeveye sahiptir ve SCR-X ile aynı hız/aralık parametrelerini sunar.

Ducati Scrambler SCR-X ve SCR-E GT e-bisikletleri, kolayca katlanabilen ve bir arabanın bagajına sığabilen bir alüminyum çerçeveye sahiptir. Yeni e-bisikletlerdeki Bafang göbeğe monteli elektrik motoru, maksimum 60 Nm tork üretebilir. E-bisikletler ayrıca, sürücünün çeşitli sürüş hızlarını modüle etmesine izin veren 7 vitesli bir şanzımana sahiptir. E-bisiklet istenildiği takdirde normal bir bisiklet olarak da egzersiz aleti olarak kullanılabilir.

Bisikletteki su geçirmez LCD ekran, sürücünün hız, pil ömrü ve destek seviyesi gibi sürüş bilgilerini izlemesini sağlar. Yeni Ducati katlanır e-bisikletlerinin bulunabilirliği ve fiyatlandırma ayrıntıları henüz mevcut değil.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler