19/6/2020

EA, Yeni Nesil Fifa ve Madden 2021 Oyunlarının Satış Tarihini Açıkladı!

Electronics Arts'dan popüler spor oyunları Fifa 21 ve Madden NFL 21 açıklama geldi.

Popüler oyun üreticisi Electronics Arts, oyun konsollarında ve bilgisayarlarda oynanabilen EA Sports oyunlarından bu sene ne beklememiz gerektiğini, dün gerçekleştirdiği EA Play etkinliği ile kısaca bizlere gösterdi. Hem Fifa 21, hem de Madden NFL 21 spor oyunları, Playstation 5 DualSense oyun kollarında bulunan yeni dokunsal geri besleme(haptic-feedback) özelliğini de kullanarak, oyunseverlere heyecanlı anlar yataşatacağa benziyor.

Electronic Arts(EA) etkinlikte, yeni nesil EA Sports oyunlarında daha gerçekçi oyuncu hareketleri, zengin hava durumu ayrıntıları ve spor oyunlarında şimdiye kadar görebileceğimiz en özgün karakter davranışları ile karşılaşacağımızı vurguladı. Ayrıca geliştirilmiş oyuncu, yedek kulübesi ve taraftar reaksiyonları sayesinde, oyunserverlerin bu güne kadar benzeri görülmemiş maç günü deneyimi yaşayacakları da sözlerine ekledi.

Electronics Arts, ayrıca Fifa 21 futbol oyunun piyasaya çıkış tarihini de açıkladı. 9 Ekim tarihinde Playstation 4, Xbox One ve PC'de aynı aynda satışa çıkacak Fifa 21 oyununun, Ultimate Edition veya Champions Edition versiyonlarına Fifa 21'i üç gün daha erken oynamaya başlayabilirsiniz.

EA Sports oyunlarının, Playstation 5 ve Xbox Series X versiyonları ise yeni konsolların piyasaya çıkmasından sonra satışa çıkacağı açıklandı. Fifa 21 oyununu, PS4 veya Xbox One için satın almanız durumunda, "EA Dual Entitlement Programı" sayesinde ücretsiz olarak PS5 veya Xbox Series X konsolları için yükseltme talebinde de bulunabiliyorsunuz. Fakat ücretsiz yükseltme opsiyonunun Fifa 22 oyununun yayınlanması ile sona ereceğini belirtelim.

Electronic Arts ayrıca oyunseverlerin Fifa 21 oynar iken, geldiği seviyeyi korumak ve kaldığı yerden oyuna devam edebilmesini sağlamak için çapraz platform ilerleme özelliğini de düşünmüş. PS4<->PS5 veya Xbox One<->Xbox Series X konssoları arasında geçiş yapabilir ve Ultimate Team veya Volta Football ile kaldığınız yerden oyuna devam edebiliyorsunuz. Fakat kariyer, çevrimiçi ve profesyonel kulüp modları ise sadece tek jenerasyon konsola kilitlenmiş durumda.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler