8/6/2020

Facebook Android Uygulamasına Gelecek Yeni Özellikler

Facebook Android versiyonuna, Karanlık Modu ve Facebook'da Zaman özellikleri geliyor...

Facebook Android uygulamasında yapılacak büyük değişikliklere hazır olun, çünkü Facebook sürpriz yeni özelliklerini Android uygulamasında yayımlamaya hazırlanıyor.

Yeni sürüm ile karşımıza çıkacak özelliklerden ilki karanlık mod desteği olacak. Günümüzde karanlık modu kullanan veya karanlık modu destekleyen bir çok uygulama bulunuyor ve bir çok kullanıcı tarafından özellikle tercih ediliyor. Facebook daha önce Facebook Lite, Messenger ve Instagram uygulamarına karanlık mod desteğini getirmişti. Şimdi ise ana uygulamasına karanlık mod desteğini getirmeye hazırlanıyor.

Yukarıda Facebook uygulamasının karanlık mod özelliği açık iken nasıl göründüğünün ekran görüntüsünü paylaşıyoruz. Bu özelliği isterseniz manuel, isterseniz de Android işletim sistemi ayarlarına göre otomatik olarak etkinleştirebileceksiniz. Karanlık mod açıldığında koyu gri, beyaz, siyah tonları ile birlikte Facebook'un ana rengi olan mavi renkler uygulamada devreye giriyor.

Facebook karanlık mod ile birlikte "Facebook'da Zaman" özelliğini de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu özellik sayesinde haftalık bazda, Facebook uygulaması üzerinde ne kadar ve nasıl vakit geçirdiğinizi bu özellik bir rapor halinde size sunuyor. "Facebook'da Zaman" özelliği için yeni tasarlanan kullanıcı arayüzü, farklı bölümlere ayrılmış ve kolay takip edilebilen bir yapıya sahip.

Facebook Android işletim sistemi için geliştirilen bu yeni özelliklerin ne zaman yayımlanacağı ise henüz belli değil.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler