6/5/2021

Facebook, yeni "Mahalleler" özelliğini test etmeye başladı

Facebook Neighbourhoods, Facebook uygulamasının ana Facebook profilinizden farklı bir Mahalleler profiline sahip, mahallenize adanmış bir bölümüdür.

Katılmak için 18 yaşında veya daha büyük olmanız ve mahallenizi onaylamanız gerekir. Yalnızca kendi mahallenize katılmayı seçebilir veya ek olarak, çevrenizdeki mahallelerden komşuları ve yayınları görmek için Yakındaki Mahallelerinize katılma seçeneğiniz de var.

Bir Mahalleler profili oluştururken, kullanıcı ilgi alanlarını, en sevdikleri yerleri ve bir biyografiyi eklemeyi seçebilir, böylece insanlar bunları Mahalleler Dizini içinde tanıyabilir.

Facebook ayrıca kullanıcıların "bölgeniz hakkında canlı yerel gruplar" bulmasına veya ilgi alanlarına göre "Mahallelerle sınırlı gruplarını" oluşturmasına da olanak tanıyacak.

Bu özellik aynı zamanda insanların yeni yerler keşfetmelerine ve bölgedeki en iyi kahve veya çilingir gibi yerel öneriler almalarına yardımcı olacaktır. Mahallelerin Favori Anketleri ile komşular, restoranlar, parklar ve daha fazlası dahil olmak üzere bölgedeki en sevdikleri yerlere ve iş yerlerine oy verebilecek.

Kanada'da yayında olan bu özellik yakında Amerika Birleşik devetlerine ve daha sonra tüm Dünya'ya açılması bekleniyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler