25/7/2020

Galaxy Note 20 Ultra Smart Clear View Kılıf Alanlar Sürpriz İle Karşılaşacaklar!

Yeni Smart View Cover, benzersiz bir özellik ile satılacak...

Ağustos başında lansmanı yapılacak Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra hakkında birçok detay, son birkaç haftadır sızıntılar sayesinde ortaya çıktı. Samsung'un yeni amiral gemisi telefonunun teknik özellikleri ve tasarımı hakkında artık hayal gücümüze çok az şey kaldı. Fakat yeni ortaya çıkan bilgilere göre, Galaxy Note 20 Smart Clear View kılıfının özel bir yeteneği var.

Galaxy Note 20 Ultra Smart Clear View kılıfını gösteren yukarıdaki fotoğrafı Twitter'da @rquandt tarafından paylaşıldı. Smart Clear View kılıfların renkleri, Amiral gemisi telefonun sızdırılan renk seçenekleri(Mistik siyah, Mistik Bronz ve Mistik Beyaz) ile de birebir eşleşiyor.

Samsung, Temmuz ayı içerisinde bir "Antimikrobiyal Kaplama" ile ilgili bir marka başvurusunda bulunmuştu. Görünüşe göre şimdi Samsung, bu özelliği pazara getiriyor gibi gözüküyor. Galaxy Note 20 Smart Clear View kılıfları, Galaxy Note 10 kılıflarına çok benzemesine rağmen, yeni kılıfların ambalajında "Antimikrobiyal Kaplama" özelliğinin olduğunu belirten bir logo bulunuyor.

Yeni Galaxy Note 20 Smart Clear View kılıflarına eklenen bu özel kaplamanın, COVID-19 gibi virüslerle mücadelede herhangi bir yararlı etki, sağlayıp sağlamadığı ise henüz belli değil. Arizona Üniversitesi tarafından bazı antimikrobiyal kaplamaların, yeni koronavirüse karşı etkili olduğu ve virüsü uzak tuttuğu kanıtlanmış durumda. Fakat Samsung'un bu kılıflarda ne tür bir kaplama kullandığı, şu an için tam olarak net değil.

Samsung, COVID-19 pandemisi ile çeşitli şekillerde yayılmasına karşı mücadele ediyor. Yakın zamanda, akıllı telefonunuzu dezenfekte edebilmeniz için Samsung, kablosuz şarj özelliğine sahip UV Sterilizatörünü piyasaya sürmüştü. Yeni antimikrobiyal kaplama ile ilgili daha detaylı bilgileri, Samsung'un 5 Ağustos tarihinde düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde hepberaber öğreneceğiz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler