22/5/2020

Garmin, Yeni Akıllı Saati Quatix 6X Solar'ı tanıttı.

Quatrix 6X'in pili tek şarj ile 24 güne kadar dayanabiliyor...

Garmin dün yaptığı açıklama ile solar şarj özelliği sayesinde 24 güne kadar dayanabilen ve su/kara çoklu spor faaliyetlerini ölçebilen yeni akıllı saati Quatix 6X Solar'ı duyurdu.

Garmin Quatix 6X Solar, geçen sene satışa çıkan Garmin Fenix 6X Pro Solar'da bulunan 1.4 inch güneş altında okunabilen parlak ekrana, 2.000 şarkı depolama kapasitesine, akıllı bildirimler ve Garmin Pay temassız ödeme gibi özellikleri barındırıyor.

Bu özelliklere ek olarak Quatix 6X Solar, açık su tutkunları için bir dizi ek özellikler ve yeteneklere sahip; Quatix 6X Solar, NMEA 2000 hız, derinlik, sıcaklık ve rüzgar gibi tekne verilerini okuyabiliyor ve bu verileri ekranından gösterebiliyor. Hatta isterseniz Quatix 6X Solar saatinizi teknede bulunan oto-pilot ile eşleştirebiliyor ve rota değiştirme veya belli bir GPS rotasını izleme işlemlerini doğrudan saatinizden yapabiliyorsunuz.

Garmin, Quatix 6X Solar pilinin akıllı saat modu(GPS kapalı) açıkken 21 gün dayanabildiğini ve solar şarj yeteneği ile 24 güne kadar çıkabildiğini vurguluyor. Akıllı saat yönetim yazılımı sayesinde, ayarlarınıza göre saat pilinin ne kadar dayanabileceğini de rahatlıkla görebiliyorsunuz.

Garmin Quatix6X Solar'ın fiyatı ise henüz açıklanmadı, fakat satış fiyatının ülkemizde yaklaşık 8.000-10.000₺ bandında olmasını bekliyoruz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler