21/7/2020

Gmail E-Posta Uygulaması Yeniden Tasarlanıyor! [Video]

Google Gmail'i yeniden tasarlayarak Google Meet, Google Chat ve Google Docs uygulamalarını tamamen entegre ediyor!

Google'ın yaklaşan Cloud Next sunumundan sızdırılan bilgilere göre, Gmail uygulaması çok büyük bir tasarıma uğruyor. Google, video konferans uygulaması Google Meet'i yakın zamanda Gmail'e entegre etmişti. Google şimdi ise Google Chat uygulamasını da Gmail'e entegre edeceğe benziyor.

Ortaya çıkan video görüntülerine göre Google'ın, Gmail uygulamasına iki yeni sekme ekleyeceği görülüyor. Sekmelerden birisinin, birebir konuşmalar için "Sohbet", ikincisinin ise grup görüşmeleri için "Odalar" olacağı gözüküyor.

Google'in web sürümünde ise Google e-postanızın hemen yanında, dökümanlarınızı hızlı bir şekilde düzenlemenizi sağlayacak, Google Dökümanlar penceresi çıkartıyor. Bu sayede e-postanızdan ayrılmadan dökümanlar üzerinde işlem yapabilmenize olanak sağlanıyor.

Google ayrıca, Google Tasks ve Google Keep mini araç çubuklarını da ekleyerek, iş akışlarınıza yardımcı olmaya hazırlanıyor.

Tüm bu değişiklikleri Google bugün düzenleyeceği Google Cloud Productivity and Collaboration oturumunda detaylı olarak paylaşacak.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler