9/7/2020

GoPro'nun Yeni macOS Uygulaması, Hero 8 Aksiyon Kamerasını, Geniş Açılı Web Cam Olarak Kullanmanıza Olanak Sağlıyor!

GoPro kameranızı, web kamerası olarak kullanabilmek için haberimizi okumanız yeterli olacaktır.

Popüler aksiyon kamera üreticisi GoPro, ürettiği aksiyon kameraların Mac bilgisayarlarda, web kamerası olarak kullanılmasına olanak sağlayan kamera üreticileri listesine, adını yazdırmayı başardı. GoPro'nun yeni yayımladığı "GoPro Webcam" masaüstü uygulaması ile Hero 8 aksiyon kameranızı, 1080p(FullHD) çözünürlüğünde, Mac web kamerası olarak kullanabiliyorsunuz.

Hero 8 Black aksiyon kameranızı, Mac bilgisayarında web kamerası olarak kullanabilmek için, bir USB-C kablo ve aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır.

  1. Hero 8 Black aksiyon kameranıza beta kamera güncellemesini yükleyin.
  2. GoPro Webcam masaüstü uygulamasını bilgisayarınıza yükleyin.
  3. Hero 8 Black aksiyon kameranızı USB-C kablo ile Mac bilgisayarına bağlayın.
  4. Kullandığınız video konferans uygulamasını açın ve video konferans uygulamasından kullanılabilir kamera kaynak listesinden GoPro'yu seçmeniz yeterli olacaktır.

GoPro askiyon kamaranızı Zoom, Microsoft Teams, Google Meet ve Discord video konferans uygulamalarında, artık rahatlıkla Mac WebCam olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca Webex, Skype, Facebook Rooms, Messenger ve Slack uygulamalarında da Chrome tarayıcısı kullanarak Hero 8'inizi kullanmanızın mümkün olduğunu vurgulayalım.

Eğer bir GoPro 8 Black sahibi iseniz, gerekli uygulamaları buradan indirebilirsiniz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler