27/6/2022

Hızlı Eşleştirmeyi Sağlayan Android Güncellemesi Geldi

Wear OS, yeni bir Google Play hizmetleri güncellemesinin parçası olarak Fast Pair desteğini aldı.

Wear OS güncellemesi, Android akıllı saatinizi ve kulaklığınızı eşleştirmeyi kolaylaştırıyor.Google, Wear OS'ye sessizce Fast Pair desteği getirdi.
En son güncelleme sayesinde artık akıllı saatinizi kablosuz kulaklığınızla eşleştirebilirsiniz.
Bu özellik, bu ayki Google Sistem güncellemelerinin bir parçası olarak geliyor.
Google, CES 2022'de Chromebook'lara, Android TV'lere ve akıllı ev cihazlarına Fast Pair desteğinin ekleneceğine söz verdi. Akıllı saatler başlangıçta listede olmasa da, Google şimdi bu özelliği Wear OS'ye ekledi.

Teknoloji devi, Haziran ayı için Google Sistem güncellemelerinde (yeni sekmede açılır) küçük bir değişiklik günlüğü aracılığıyla en son değişikliği sessizce duyurdu. Değişiklik günlüğüne göre, Fast Pair on Wear OS "önceden eşleştirilmiş kulaklıkların keşfedilmesini ve giyilebilir cihazlara bağlanmasını" sağlıyor.

Fast Pair, 24 Haziran'da kullanıma sunulan Google Play hizmetleri v22.24 güncellemesi aracılığıyla Wear OS cihazlarına indi. Bu özellik akıllı saatinize ulaştığında, kulaklığınızı giyilebilir cihazınızla hiç terlemeden eşleştirebileceksiniz. Fast Pair'in tüm Wear OS modellerinde mi yoksa Wear OS 3 çalıştıran en iyi Android akıllı saatlerinden bazılarında mı mevcut olduğu net değil.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler