22/8/2022

House of the Dragon hangi kanalda? İlk bölüm yayınlandı!

House of the Dragon, hepimizin sevdiği… ve sonra nefret ettiği Game of Thrones'un bir prequel serisidir.

Bildiğiniz Game of Thrones'u oluşturan her şeyden 150 yıldan fazla bir süre önce kuruldu. Burada Baratheonlar, Starklar ve ilkleri var.

House of the Dragon'da Targaryenler hala Demir Taht'ta oturuyor.

Aslında, yeni serinin olaylarını ateşleyen Targaryens'in bu fazlalığı.

Westeros'taki çoğu şey gibi, bu hikayenin kalbindeki çatışma da güç meselesi. Onu kimin kullanması gerektiği, herhangi birinin kan yoluyla hak sahibi olup olmadığı ve onu kendilerine ait olarak talep edenler arasındaki müteakip savaşlar soruları.

Ardışıklık, bu hikayeye başlamak için günün konusu ve sonunda, o Targaryen ev kelimelerinden bolca bekleyebilirsiniz - ateş ve kan.

Temel olarak, bu hala Game of Thrones. Çok sayıda şok edici ihanet, bazı eski moda Targaryen aile içi evlilikler, sulu politik drama ve tabii ki ejderhalar bekleyin. Yani. Birçok. Ejderhalar.

HBO MAX'da yayınlanmaya başlayan seri, HBO MAX'ın Türkiye'ye girişinin ertelenmesi dolayısıyla hala bir platformda gösterilmeye başlanmadı. BLU TV ismi bolca söylensede eski Game of Thrones bölümleri dışında herhangi bir duyuru hala yapılmadı. Görünen o ki yeni seriyi izlemek için bir süre daha beklememiz gerekecek.

GÜNCELLEME:

House of Dragon Türkiye'de Bein platformunda yayınlanmaya başladı.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler