4/8/2020

Huawei Mate 40 Pro Tasarımını Merak Ediyor Musunuz? [Video]

Huawei, Mate serisinin yeni üyesi Mate 40 Pro'nun tüm tasarımını ortaya koyan video sızdırıldı!

Huawei'nin amiral gemisi Mate serisinin yeni üyesi olacak Mate 40 Pro'nun tasarımını tamamen ortaya koyan bir video sızdırıldı. Bu video ile Mate 40 Pro'nun da kavisli bir ekrana sahip olduğu açıkça ortaya çıkmış oluyor.

Akıllı telefonun üç boyutlu renderları, Huawei Mate 40'da da, P40 Pro'nun tasarımına çok benzeyen, hap şeklindeki selfi kamera çerçevesinin içerisinde çift kamera çözümünün olduğunu gösteriyor. Telefonun üst tarafında iki sensör olduğu gözüküyor. Bunlardan birisinin IR plaster olduğu net görülüyor, fakat diğerinin ne olduğu hala belirsizliğini koruyor.

Mate 40 Pro'nun arka panelinde ise Huawei'nin dairesel kamera tasarımına sadık kaldığı görülüyor. Telefonun tüm tuşları ise Mate 30 Pro'dan farklı olarak telefonun sağ tarafında bulunuyor. Görünüşe göre Huawei, Mate 30 Pro'da bulunan dokunmatik tuş çözümünü terk etmişe benziyor.

Mate 40 Pro'nun videosunda ekran çerçevesinin ne kadar ince olduğu ayrıca gözümüze çarpıyor. Akıllı telefonun üst ve alt tarafında, ekranın nerede başladığını ve bittiğini hatırlatmak için ipince siyah bir şerit bulunuyor, fakat Mate 40 Pro'nun kavisli ekranı sayesinde, yan taraflarında sadece görüntü görüyorsunuz.

Çin ve Amerika Birleşik Devletleri arasındaki ticaret savaşının herhangi bir çözüme şu anda ulaşmayacağını bilerek, Huawei Mate 40 Pro'da da hiçbir Google yazılım, servis ve hizmetlerinin olmadan çalışmaya devam edeceğini düşünüyoruz.

Huawei Mate 40 Pro'nun tasarımı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz!

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler