13/5/2021

Huawei, Yeni Ürünlerini 19 Mayıs'ta Duyuracak

Bugün erken saatlerde (13 Mayıs 2021), Huawei resmi olarak bu ayın sonlarında yeni bir ürün lansman konferansı düzenleyeceğini duyurdu. Bu etkinlikte şirket, 19 Mayıs 2021 tarihinde Çin'de düzenlenecek olan “Tüm Senaryo Akıllı Yaşam” başlığı altında ürünlerini piyasaya sürecek.

Yaklaşan lansman konferansında Çinli teknoloji devi TV'ler, kulaklıklar ve akıllı saatler gibi yeni elektronik cihazları açıklayacak. Şirket, lansman etkinliğinde piyasaya sürülecek ürünleri henüz resmi olarak duyurmamış olsa da, yakın zamanda bu tarihte duyurulmasını beklediğimiz birkaç cihazı ele aldık. Buna, Huawei Body Fat Scale 3 Pro ile birlikte yakın zamanda sızdırılan Huawei Children’s Watch 4X'in yeni versiyonu da dahil.

Ayrıca marka, şirketin SE serisi akıllı TV'lerinin bir parçası olacak yeni TV'leri de piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu ayın sonlarında piyasaya çıkması beklenen diğer ürünler arasında FreeBuds 4 olarak adlandırılan yarı kulak içi kulaklıklar ve Huawei Watch3 serisi akıllı saatler de yer alıyor. Daha önce, şirketin yeni bir üst düzey 16 inçlik MateBook dizüstü bilgisayarı piyasaya sürmek için hazırlandığını bildirmiştik, şirket yeni Mate serisi ürün için resmi Weibo hesabında yeni MatePad sekmesi de olabilecek bir teaser paylaştı.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler