17/11/2022

iCloud .com tamamen yeniden tasarlandı ve çok daha iyi görünüyor

Apple, tüm kullanıcılar için web'de yeni bir iCloud arayüzü tasarladı. Bu yeni tasarım, Apple'ın çeşitli iCloud uygulamalarından ve hizmetlerinden gelen bilgileri gösteren kutucuk tabanlı bir arabirimle çok daha modern ve özelleştirilebilir. Buna Posta, Hatırlatıcılar, Fotoğraflar ve daha fazlası dahil.

Bu yeni iCloud tasarımı bugün tüm kullanıcılara sunuldu. Tasarım daha önce, Apple'ın daha geniş iCloud kullanıcı tabanına sunulmadan önce yeni özellikler ve değişiklikler kullandığı iCloud web sitesinin beta sürümünde test edilmişti.

Yeni iCloud tasarımı, Apple'ın tüm iCloud hizmetlerine hızlı erişim sağlar. Buna Bul, Mail, Kişiler, Takvim, Fotoğraflar, iCloud Drive, Notlar, Anımsatıcılar, Sayfalar, Numbers ve Keynote dahildir. Ayrıca, iCloud+ aboneliğiniz ve ilişkili iCloud depolama bilgileri dahil olmak üzere iCloud hesap ayarlarınızı da yönetebilirsiniz.

iCloud web sitesi için ana sayfayı kolayca özelleştirebilirsiniz. Tüm farklı iCloud uygulamaları ve hizmetleri için farklı kutucuklar ekleyebilir ve bunları en sık kullandıklarınıza göre yeniden düzenleyebilirsiniz. Farklı widget'ları büyütmek veya küçültmek için bunları hareket ettirebilirsiniz.

Denemek isterseniz, buradan iCloud web sitesine gidebilirsiniz. Yeni tasarım hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler