28/4/2020

iFixit iPhone 8 İle Yeni iPhone SE'nin Benzerliklerini ve Ortak Kullandığı Parçaları Detaylandırdı!

Apple'ın uygun fiyatlı yeni telefonu iPhone SE, iPhone 8'e ne kadar benziyor?

iFixit, yeni bir telefon piyasaya sürüldüğünde, telefon içeriğini, kullanılan ürün, model ve markalarını, cihazın iç dizaynını, ve tamir amacı ile cihazı adım adım nasıl parçalara ayırabileceğinizi detaylı videolar ile sunan bir site.

iFixit, bu sefer takipçileri ile Apple'ın yeni piyasaya sürdüğü iPhone SE'nin, iPhone 8 ile benzerliklerini ve hangi parçaların ortak kullanıldığını detaylandıran bir video paylaştı.

Video'da iPhone SE ile iPhone 8'in kameraları, SIM kart yuvası, titreşim motoru ve ekranının aynı olduğunu paylaştı. İki cihazın ortak kullanmadığı veya kullanamadığı parçalar ise, Ana Ekran Butonu(Touch ID nedeni ile) ve bataryası (ne kadar birbirine benzese de, farklı logic kart kullanılması nedeni ile) olduğunu belirtti.

Apple her sene yeni bir ürün çıkartır iken, dünyayı ne kadar az kirlettiğini ve üretilen parçaların geri dönüşümünün ne kadar yüksek olduğunu vurguluyor. Görünüşe göre Apple, ayrıca yeni bir cihaz piyasaya sürer iken, üretim atığını azaltmada da ne kadar hassas olduğunu bir kez daha kanıtlamış oluyor!

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler