19/2/2023

Instagram META Verified Nedir? Nasıl alınır, ücreti ne kadar?

Instagram'da yapılan bir güncellemede CEO Mark Zuckerberg, "Meta Onaylı" bir hesabın kullanıcılara doğrulanmış bir rozet, platformlarda artırılmış görünürlük, öncelikli müşteri desteği ve daha fazlasını sağlayacağını duyurdu.

"Bu hafta, hesabınızı bir devlet kimliğiyle doğrulamanıza, mavi bir rozet almanıza, kimliğinizi iddia eden hesaplara karşı ekstra korumaya sahip olmanıza ve müşteri desteğine doğrudan erişmenize olanak tanıyan bir abonelik hizmeti olan Meta Verified kullanıma sunuluyor. Zuckerberg: "Bu yeni özellik, hizmetlerimiz genelinde özgünlüğü ve güvenliği artırmakla ilgili."

Özellik bu hafta Avustralya ve Yeni Zelanda'da kullanıma sunuluyor ve "yakında" daha fazla ülkeye ulaşacak.

Meta Onaylı olmak üzere kaydolmak için minimum aktivite gereksinimlerini karşılamanız, en az 18 yaşında veya daha büyük olmanız ve Facebook veya Instagram'da sahip olduğunuz ad ve fotoğrafla eşleşen bir devlet kimliği sunmanız gerekir. Yeni teklif, Elon Musk'ın Twitter Blue'nun aylık 8 dolarlık versiyonuna çok benziyor.

Ek olarak, hizmete kaydolan kullanıcılar, Hikayeler ve Makaralar için özel çıkartmalar alacak ve ayrıca ayda 100 ücretsiz yıldız veya Facebook'ta içerik oluşturuculara bahşiş vermek için kullanabileceğiniz dijital para birimi alacak. Meta, işletmelerin henüz Meta Onaylı rozeti için başvuruda bulunamayacaklarını ve doğrulama sürecinden baştan geçmeden profil adınızı, kullanıcı adınızı, doğum gününüzü veya profil fotoğrafınızı değiştiremeyeceğinizi belirtti.

Meta verified, şimdilik Instagram ve Facebook için doğrulamayı web'de ayda 11,99 ABD doları ve mobilde ayda 14,99 ABD dolar olarak fiyatlandırdı.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler