21/4/2022

Instagram, TikTok'ları Reels'e göndermenizden memnun değil

Instagram, Instagram başkanı Adam Mosseri'nin "kredinin hak edenlere gittiğinden emin olmak" anlamına geldiğini söylediği platformunda yaratıcı odaklı birkaç yeni değişiklik yapıyor.

Yeni öğe üç değişiklikten oluşuyor: ürün etiketleri artık herkes tarafından kullanılabilir, böylece gönderinizde bir ürünü etiketleyebilirsiniz; bir kategoriye atayabilir ve bir gönderide her etiketlendiğinde o kategorinin görünmesini sağlayabilirsiniz; ve Instagram, platformda orijinal içeriği daha yoğun bir şekilde tanıtmaya başlayacak.

Mosseri, yeni özellikleri açıklayan bir videoda, "Sıfırdan bir şey yaratırsanız," dedi, "başka birinden bulduğunuz bir şeyi yeniden paylaşmaktan daha fazla kredi almalısınız. Özellikle yeniden yayınlanan içeriğe kıyasla orijinal içeriğe daha fazla değer vermek için daha fazlasını deneyeceğiz ve yapacağız.” Orijinal içeriğe değer vermek elbette yeni bir şey değil, ancak Mosseri, Instagram'ın bu yöne daha fazla eğileceğini söyledi.

Bunun bir başka anlamıda eğer TikTok videolarınızı Instagram'da kullanırsanız videolarınızı daha az göstermeye çalışacağı anlamına geliyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler