6/4/2020

iOS 14 İle Yeni Duvar Kağıtları ve Android'lerde Gördüğümüz Uygulama Araç'ları Geliyor!!

iOS 14 İle Yeni Duvar Kağıtları ve Android'lerde Gördüğümüz Uygulama Araç'ları Geliyor!!

Apple, 2020 sonbaharında çıkaracağı, iPhone ve iPad işletim sistemi iOS 14 ile, yeni duvar kağıtları ve ana ekranda uygulama araçları(screen widgets) desteğini getireceğini sızdırdı.


Sızdırılan bilgiler arasında, duvar kağıtlarının, artık kategorilere de ayrılacağı belirtiliyor. Dolayısı ile iOS kullanıcıları, duvar kağıtlarını, istedikleri gibi kategorilere ayıracak ve bu şekilde rahatlıkla aradığı duvar kağıtlarını bulabilecek. Apple, varsayılan duvar kağıtları kategorilerini de belirlemişe benziyor; "Klasik Çizgiler", "Dünya ve Ay" ve "Çiçekler".

Bizleri heyecanlandıran ön önemli değişiklik ise, ana ekranda olacak. Bildiğiniz üzere, Android kullanıcıları, ana ekranlarına, istedikleri uygulamanın aracını(widget), koyabiliyor. Bu sayede, uygulama ile ilgili bilgiler, direk bu araç üzerinden takip edilebiliyor. İşte Apple, bunu iOS 14 ile birlikte, bizlere sunacak gibi duruyor.

Yakın zamanda, daha detaylı bilgiler alabileceğimizi düşünüyoruz. Teknoloji Kahini, gelişmeleri takip edip, sizlerle paylaşmaya devam edecek. 

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler