14/6/2021

İşte karşınızda Microsoft Flight Simulator ve Top Gun Eklentisi

Microsoft Flight Simulator, 27 Temmuz'da Xbox Series X'e geliyor, Microsoft, Pazar günü E3 2021'de Xbox ve Bethesda Games Showcase'de duyurdu. Oyun, ilk gün indirilerek ve Xbox Game Pass programının bir parçası olarak satın alınabilecek.

Microsoft, Xbox Series X sürümünün "eleştirmenlerce beğenilen uçuş simülatörünün hayranlarının PC'de sevmeye başladığı aynı derinlik ve karmaşıklık seviyesini" vaat ettiğini söyledi.

Bunun ötesinde, Microsoft Flight Simulator, devam filmi Top Gun: Maverick ile birlikte piyasaya sürülmesi beklenen Top Gun film serisine dayanan “türünün tek örneği bir genişleme” alacak. Microsoft, Top Gun: Maverick'in sinema salonlarını vurmasının planlandığı Kasım ayında Microsoft Flight Simulator için Top Gun eklentisi hakkında daha fazla bilgi vaat ediyor.

Microsoft Flight Simulator, ilk olarak 18 Ağustos 2020'de Windows PC için piyasaya sürüldü. Simülasyon, tüm gezegenin gerçekçi bir yorumunu oluşturmak için gerçek dünya uydu ve fotoğraf verilerini canlı hava durumu, hava trafiği ve daha fazlasıyla harmanlıyor.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler