11/3/2021

İşte Karşınızda Oppo Find X3!

Oppo, 2021 amiral gemisini tam olarak duyurdu. Find X3 Pro, sıra dışı bir tasarım, kamera ve bazı benzersiz özelliklere sahip şık, güçlü bir telefon.


Çin akıllı telefon pazarında Huawei'yi geçtiğimiz günlerde geride bırakan ve bu yıl rakibinin sorunlarından yararlanmak isteyen Oppo için önemli bir cihaz.

Kamera

Find X3 Pro’nun en dikkat çekici kısmı, telefonun arka panelinin geri kalanıyla aynı cam parçasından kusursuz bir şekilde birleşen kamera çıkıntısı. Her ikisi de 50 megapiksel 1 / 1,56 inç Sony IMX766 sensörleri kullanan bir birincil kamera ve bir ultra geniş kamera var. Ayrıca, bugün bazı telefonlarda bulunan işe yaramaz makro kameralarla karıştırılmaması gereken 3 megapiksel bir mikrolens de var. Oppo, 60x'e kadar büyütme iddiasındadır ve bir makro lensten çok bir mikroskop gibi çalışıyor.

Ekran

Find X3 Pro’nun ekranı başka bir önemli özelliği; En yüksek parlaklığı 1.300 nit ve yenileme hızı 120 Hz olan 3216 x 1440 LTPO OLED panel. Oppo, 10 bitlik bir panel olması ve ColorOS'a tam yollu renk yönetimini entegre etmesi gerçeğinden büyük bir fayda sağlıyor; Bu, kameralarla çekilen fotoğrafların ve videoların, geleneksel akıllı telefon ekranlarındaki 16,7 milyon rengin aksine bir milyardan fazla renkle görüntülenebileceği anlamına geliyor.

Diğer Özellikler

Find X3 Pro, tipik olarak amiral gemisi düzeyinde dahili özelliklere sahip: Snapdragon 888 işlemci, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı. 4.500mAh batarya 65W'a kadar hızlı şarj edilebiliyor ve Oppo nihayet telefonu 80 dakikada tamamen şarj edebilen 30W sistemli bir amiral gemisinde kablosuz şarjı benimsedi.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler