7/4/2023

Karşınızda Yatay Katlanır Telefon: Vivo X Flip

Vivo X Flip'in bu ay, bize aynı zamanda vivo X Fold2 ve vivo Pad 2'yi de sunması gereken bir etkinlikte gelmesi bekleniyor. Şirketin ilk kapaklı katlanabilir modeli, sızdırılan bazı fotoğraflarda ve görüntülerde ortaya çıktı.

Weibo'da X Flip ile poz veren Çinli aktris Wang Ziwen'in büyük ekranı, çift kamera adasını ve kabartmalı baklava desenli mor versiyonu ortaya çıkaran görüntüleri ortaya çıktı. Raporlara göre bu üç renkten biri, diğer ikisi Siyah ve Altın.

Görüntüler, kapak ekranının neredeyse uçtan uca çok hafif kavisli köşelerle olduğunu ortaya koyuyor. Dairesel kamera adası, iki tetikçiye ve Zeiss logosuna ev sahipliği yaparken, LED flaş sağ tarafta yer alıyor. Akıllı telefonlardaki mevcut trend, düz kenarlara sahip olmaktır, ancak X Flip, dört taraftan hafif kavisli bir gövdeyle bunu geleneksel olarak koruyor.


Telefonun gerçekte ne kadar büyük olduğunu ellerinden tam belirleyemiyoruz. Yine de, içeride Find N2 Flip ile aynı diyagonal olan ve Galaxy Z Flip4 ve Moto Razr 2022'den biraz daha büyük ancak Huawei P50 Pocket'ten biraz daha küçük olan 6,8 inçlik katlanabilir bir ekran bekliyoruz.

Lansman kesinlikle çok yakın ve vivo'nun yakında lansman tarihini onaylamasını ve ardından gelecek cihazlar hakkında daha fazla ayrıntı içeren teaser'ların yayınlanmasını bekliyoruz.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler