21/5/2020

Konsept Samsung Galaxy S30: Geleceğin Telefonu!

Konsept Samsung Galaxy S30 dizaynını o kadar çok beğendik ki paylaşmadan edemedik...

Samsung Galaxy S20 serisinin piyasaya sürülmesi üzerinden daha birkaç ay geçti. Temmuz-Ağustos gibi de Galaxy Note serisinin yeni üyesi, Galaxy Note 20'nin tanıtılmasını bekliyoruz. Her ne kadar Samsung Galaxy S30'un çıkmasına çok uzun bir süre olsa da internette bulduğumuz konsept Galaxy S30 telefonunu, biz çok beğendik ve sizler ile de paylaşalım istedik.

Konsept telefonun yaratıcısı AndroidLeo'nun Galaxy S30 Laser adını verdiği konsept telefonun gelecekte nasıl görünebileceğini öngörüyor; tamamen çerçevesiz ekran, dörtlü arka kamera sistemi ve çok başarılı gözüken dokunmatik yan ekran paneller!

Dokunmatik yan ekran panelleri, fiziksel tuşların yerine geçecek şekilde tasarlanmış. Ayrıca Galaxy S30 yan ekran paneline bildirimler, müzik kontrolleri gibi kısayolların yerleştirilmesi ile kullanıcı deneyimi üst düzeye çıkartılmış. Tabii pratikte dokunmatik yan panellerin kullanımı ne tür sorunlara yol açabileceği kafamızda soru işareti! Fakat telefonun konsept olduğunu unutmayalım.

Videoda ayrıca kamera sisteminin detayları da vurgulanıyor; Konsept Galaxy S30 üzerinde 108MP ana kamera, 16MP telefoto kamera, 13MP ultra geniş kamera ve 8MP ultra makro kamera bulunuyor. Bu konfigürasyon ile bir fotoğrafçının her türlü ihtiyacı rahatlıkla karşılanacaktır.

Konsept Samsung Galaxy S30 içerisindeki teknik özelliklerden bahsedilmiyor, fakat Galaxy S30 serisinde Exynos 1000 işlemcisi kullanılacağını tahmin ediyoruz. Bu işlemci Samsung'un mobil işlemci gücü ve AMD'nin grafik teknolojisi ile harmanlanacak.

iPhone 12, 120Hz OLED ekranı, yeni kamera sistemi ve yenilenmiş dizaynı ile son derece etkileyici bir telefon olacağını düşünürsek, eminiz ki Samsung Apple ile rekabet etmek için sıradışı bir şeyler yapacaktır.

Yorumlar

Haber Listesine Abone Ol Tüm İncelemelerTüm Haberler